La Cobla Sant Jordi tocarà a Capellades el diumenge 23 d’abril

Dijous, 20 d'abril de 2017 a les 15:00

El dia de Sant Jordi la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona tocarà sardanes a Capellades a partir de dos quarts d’una del migdia a la plaça Verdaguer.

La Cobla Sant Jordi va ser fundada a Barcelona el 1983 i té el títol de “Cobla Ciutat de Barcelona”, atorgat per l’Ajuntament d’aquesta ciutat, des del 1997. Conrea tots els àmbits del repertori propi de la cobla, si bé, des de la seva fundació, ha manifestat la voluntat ferma d’atendre específicament la música de concert, amb la programació reiterada d’obres de referència, obres oblidades i música de nova creació. Ha actuat a totes les comarques de Catalunya i de la Catalunya Nord, i participa habitualment en les manifestacions sardanistes més rellevants. La seva discografia comprèn una setantena d’enregistraments de contingut divers. Darrerament ha publicat el CD Pascal Comelade & Cobla Sant Jordi, junt amb el músic rossellonès, i ha enregistrat un CD en directe amb el cantautor Roger Mas.

Aquest concert de Sant Jordi servirà per posar el punt i final a una setmana plena d’activitats variades per a tots els gustos i edats.

Darrera actualització: 18.04.2017 | 13:50