La Biblioteca El Safareig comença març amb moltes propostes

Dijous, 28 de febrer de 2019 a les 00:00

Aquest mes de març comença amb propostes molt variades.

Primer, coincidint amb els actes del 8 de març, es farà una exposició organitzada des de l’àrea de joventut, des d’on s’homenatjarà les dones més importants de la història i es deixarà un espai per interactuar.

Per al dimarts 5 hi ha doble sessió. Al matí els alumnes de sisè de l’escola Mare del Diví Pastor faran una visita temàtica per ampliar informació sobre el Harry Potter. A la tarda, exposició del lot “acabat d’arribar” amb totes les novetats infantils.

Per al divendres 8 de març a les 6, en commemoració de la Dona Treballadora es representarà el conte “La Caputxeta forçuda” de la Sílvia Aparicio.

També a partir del 8 de març es podrà visitar l’exposició “25 imperdibles”, que dóna a conèixer 25 narracions il·lustrades on la imatge té una funció rellevant. Està especialment recomanada per a infants d’Educació Infantil i Primària.

Finalment cal recordar que són obertes les inscripcions per al Club de Lectura infantil que es farà els dies 12 i 13 de març amb el conte “Més que mascotes”.

Darrera actualització: 28.02.2019 | 10:14