Ha sortit el número 21 del Casa de la Vila

Dimecres, 10 de gener de 2018 a les 01:00

Aquest número recull les activitats que s’han promogut des de l’Ajuntament de Capellades en el darrer trimestre de l’any 2017.

El butlletí dedica les pàgines del reportatge a presentar el projecte de reforma de l’edifici històric de la Casa de la Vila. La Diputació de Barcelona ha entregat a l’ajuntament un projecte, on la primera fase està valorada en mig milió d’euros.

Al llarg de les 20 pàgines es recullen les diferents propostes que s’han dut a terme de l’equip de govern, com ara el tastet de cultura que es va fer a la Residència, la primera setmana de la música, les subvencions per a activitats extraescolars esportives o la reobertura del programa d’arranjament d’habitatges per a gent gran.

La revista també ha destacat les activitats del Nadal i l’edició d’enguany del Saló de la Infància.

Seguint el calendari passat, es recorda la celebració del 25N, la segona edició del PaperPaper, la Castanyada, l’homenatge al President Companys o el segon Festival d’Orgue.

A nivell d’obres es recorda les actuacions executades com les escales del Camí del Cementiri, el paviment del carrer Abat Muntadas, el mateniment dels camins forestals o les obres a l’Abric Romaní.

Com a cada número, també en aquest es destina dues pàgines a recollir l’opinió dels 4 grups polítics que hi ha actualment al consistori.

Casa de la Vila acaba amb l’espai “Hi treballem” on es destaquen les actuacions començades i que s’acabaran en els propers mesos. Aquest seria el cas del projecte de participació per al jovent “Aixeca’t”, el protocol d’actuació davant les agressions masclistes que finalitzarà al mes de maig o la progressiva instal·lació de desfibril·ladors a Capellades, recollits en un mapa.

Aquest número, i tots els anteriors del butlletí Casa de la Vila, es pot descarregar a la pàgina web de l’Ajuntament de Capellades.

Darrera actualització: 10.01.2018 | 11:37