Es tanca el procés participatiu Projecta’t

Dimecres, 5 de juny de 2019 a les 00:00

La regidoria de joventut de l’Ajuntament de Capellades tanca el Projecta’t, el procés participatiu juvenil del passat mes de març de 2019.

Durant els mesos de febrer i març es va realitzar el Projecta’t, un procés participatiu impulsat per la regidoria de joventut i Portacabot – empresa de suport vinculada a la Diputació de Barcelona -. L’objectiu del procés era donar veu i protagonisme a la població juvenil de Capellades, així com el teixit associatiu existent, per tal de posar al centre les seves necessitats, problemàtiques i propostes.

Per posar-ho a la pràctica, es van fer dues accions. Per una banda, una trobada que tenia per objectiu detectar les necessitats i fer propostes d’accions de caire juvenil pel municipi. D’altra banda, es va enviar un formulari d’opinió personal al màxim de persones joves, prenent com a objectiu: “recollir el punt de vista de les persones joves  en relació a espais, serveis i activitats que manquen al municipi”.

Un cop recollits tots els resultats, Portacabot va redactar un informe contextualitzant el col·lectiu juvenil de Capellades i extraient les idees principals d’aquest procés participatiu. L’informe final, validat per la regidoria de Joventut, permetrà consolidar un pla d’acció a mitjà termini en l’àmbit de la joventut, així com tenir una primera diagnosi per al següent Pla Local de Joventut.

 

Darrera actualització: 05.06.2019 | 13:32