Es prorroga l'accés gratuït a la Piscina Blava fins diumenge

Divendres, 28 de juny de 2019 a les 01:00

L'Ajuntament de Capellades ha prorrogat l'entrada gratuïta a la Piscina Blava fins aquest diumenge, 30 de juny, per l'onada de calor.

Segons ha informat el Servei Meteorològic de Catalunya aquesta onada de calor afectarà Capellades de manera més intensa avui divendres. A partir de dissabte començarà a remetre, però l'intensitat serà encara molt alta dissabte i diumenge. Per això des del consistori s'ha decidit prorrogar l'entrada gratüita com a mesura per combatre la calor, fins diumenge.

La Piscina obre cada dia d'onze del matí a vuit del vespre. A més a més avui divendres hi ha la primera edició de la Piscina Nocturna, que obrirà portes també gratuïtament de vuit del vespre a dotze de la nit.

Aquests dies, en cas de completar-se l’aforament màxim a la instal·lació com a conseqüència d’aquesta mesura temporal i excepcional, es deixarà entrar a la piscina als usuaris a mesura que aquesta es vagi buidant.

Des de l'Ajuntament de Capellades es recomana als vilatans seguir els consells del Departament d'Interior de la Generalitat contra l'onada de calor, especialment en el tema hidratació i evitar sortir al carrer a les hores de més sol.

 

Darrera actualització: 28.06.2019 | 13:34