Es constitueix el nou Consell de Dones de Capellades

Dilluns, 24 de febrer de 2020 a les 00:00

Des de l’Ajuntament de Capellades s’està impulsant la creació del Consell Municipal de dones i persones LGTBI. Primer es va fer l’aprovació per unanimitat en el Ple de l’Ajuntament, del reglament regulador d’aquest consell, que seguidament es constituirà aquest proper dimarts 3 de març a les 8 del vespre, a la Biblioteca El Safareig.

Per participar-hi, et pots inscriure el mateix dia a les 19.30 a la primera planta de la Biblioteca o bé presentar una instància – abans del dimarts 3- a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Capellades, o bé per internet des de la pàgina web de l’Ajuntament, la representació al consell pot ser tant a títol individual com des d’una entitat.

Aquest Consell Municipal de Capellades té com a finalitat l’elaboració d’estudis, informes i propostes per fer efectiu el principi d’igualtat entre les persones i lluitar contra la discriminació, l’exclusió i la violència masclista i pels drets del col·lectiu de persones LGTBI en tots els àmbits de la vida.

En aquest sentit, la regidora d’Equitat, Adela Morera, destaca  “és un espai de participació, debat i decisió que tracta qüestions d'interès de les dones i persones LGTBIQ+, amb aquest consell volem construir i potenciar les polítiques de gènere des del reconeixement de les pròpies experiències, les afectacions en les vides quotidianes produides per les desigualtats, construir noves perspectives a través d'accions de sensibilització, i fer entre totes una vila més equitativa,lliure de violències masclistes i de discriminacions per raó de gènere”

Darrera actualització: 24.02.2020 | 12:56