Es canvien els focus del Camp de Futbol Municipal

Dijous, 7 de febrer de 2019 a les 00:00

Aquests dies s’ha treballat al Camp Municipal d’Esports per substituir els focus per uns altres amb leds. Aquesta intervenció permetrà millorar les condicions d’il·luminació i sobretot l’eficiència i l’estalvi energètic.

Ara com ara hi havia instal·lades 4 torres de focus -2 a cada costat del camp- amb 5 grans focus a cada torre-. El projecte contempla la substitució dels 20 punts de llum.

Tal com destaca l’alcalde i regidor d’Esports, Aleix Auber, “aquesta actuació s’emmarca dins la política d’estalvi energètic i sostenibilitat que portem realitzant des del govern. Aquesta acció en concret, coordinada amb el regidor d’urbanisme i sostenibilitat, Sergi Pérez, torna a complir amb un de tants propòsits adquirits: retirar el vell enllumenat que avui en dia no només realitza un gran consum, sinó que també no compleix els estàndards de qualitat energètica i respecte al medi, ja que contenen materials que avui dia ja no són homologables en espais com aquests. El nostre objectiu és continuar amb aquesta política de substitució molt més eficient i energèticament més sostenible”.

 

Darrera actualització: 07.02.2019 | 09:22

Imatges

Camp de futbol