Els llibres més prestats a la Biblioteca El Safareig el 2018

Dimarts, 22 de gener de 2019 a les 00:00

Quins són els llibres més prestats a la Biblioteca El Safareig de Capellades?

Aquests dies les Biblioteques de La Xarxa estan publicant el llistat dels llibres que més s’han prestat durant l’any 2018.

Aquesta classificació capelladina no coincideix amb les altres llistes –ni de la comarca ni de La Diputació- excepte en el llibre juvenil Wonder.

Si comencem el repàs per les novel·les d’adult, el llibre més prestat ha estat “La dona a la finestra”, de A.J. Finn, seguit per “La chica del tren”, de Paula Hawkins.

En novel·la juvenil, aquí sí com a tot arreu, la novel·la que ha tingut més demanda és “Wonder”, de R.J. Palacio, seguida més de lluny per “Objectivo: tú y yo” d’Elle Kennedy.

El conte més prestat entre els nens i nenes de més d’11 anys és “Tot o res” del Jeff Kinney. Els qui tenen entre 8 i 11 anys han gaudit amb el “Manual de la bruja” de Malcolm Bird i els més petits –menys de 8 anys- amb “Vols tocar un monstre?” de l’Stuart Lynch.

En còmic d’adult ha triomfat la Raquel Riba amb “Lola Vendetta: más vale Lola que mal acompanyada” i en còmic infantil el “Detectiu Conan” de Aoyama Gosho.

Pel que fa a les pel·lícules, la que més vegades s’ha agafat és “Lion” en adults i “La Oveja Shaun. Temporada 2” en infantil.

A nivell de revistes les més sol·licitades són “Speak up” i “El Jueves”.

Finalment, en música destaca “In the future” dels Black Mountain i les “Cançons per emportar” de la Lali Rondalla.

Darrera actualització: 22.01.2019 | 09:31