Els avis i àvies de Capellades amb els de Sant Quintí

Dimecres, 11 de juliol de 2018 a les 00:00

Avis i àvies del Casal Cal Ponet de Capellades van participar dissabte passat a la gran festa de Sant Quintí de Mediona, junt amb 30 municipis de l’Alt Penedès i rodalies.

Enguany coincidien dos aniversaris: el 20è aniversari de Mostractiva i el 15è aniversari del projecte de Dinamització de la Gent Gran de la Diputació de Barcelona i per això es va decidir fer la Fira de la Gent Gran, amb moltes activitats i tallers per a tothom.

Des de primera hora del matí hi hagué fira pels carrers del centre, estands de diferents entitats i moltes activitats, fins arribar a migdia quan es feu el dinar de germanor.

Tal com destaca la dinamitzadora de la gent gran del casal Cal Ponet, Maria Lidon, “va ser una jornada molt complerta amb gaire 400 persones, que les dinamitzadores hem estat preparant des de fa temps i que ha agradat molt a tots els assistents”.

D’altra banda, a Capellades mateix, aquest dilluns s’ha fet entrega dels diplomes als qui al llarg de l’any han assistit a les activitats socio-culturals que organitza la dinamitzadora a Cal Ponet. Des de la regidoria d’Acció Social s’està treballant per ampliar les activitats. Es preveu que a finals d’aquest mes de juliol es pugui presentar una plantilla amb totes les opcions previstes.

Darrera actualització: 11.07.2018 | 11:57

Imatges

Entrega diplomes