El més llegits de la Biblioteca El Safareig el 2019 han estat...

Dimecres, 19 de febrer de 2020 a les 00:00

Aquests dies s’ha publicat la llista amb els documents més prestats aquest passat any 2019 a la Biblioteca El Safareig de Capellades.

Les novel·les que més han sortit han estat El Risc més gran”, de Laura Pinyol; “La desaparició de Stephanie Mailer”, de Joël Dicker; “La dona a la finestra”, d’A. J. Finn i “Hasta que salga el sol” de la Megan Maxwell.

En aquesta edició els més prestats a Capellades no coincideixen en res amb la llista general que s’ha publicat des de Biblioteques de la Diputació de Barcelona on les novel·les més sol·licitades han estat “Las hijas del capitán”, “Patria” o “Todo esto te daré”.  Dins els 10 primers només coincideixen 3 títols: “Los señores del tiempo”, “El silencio de la ciudad blanca” i “El fil invisible”.

Tots aquests títols es poden agafar en préstec a la Biblioteca El Safareig, només amb el carnet d’usuari.

En novel·la juvenil el més prestat a tot arreu ha estat novament “Wonder”. A Capellades després han triomfat els diferents volums de Harry Potter, “Wolfang: extraordinari” i la Blue Jeans.

En literatura infantil els més prestats per a la mainada fins a 4 anys han  estat “Buffa!!” i “Un sopar de por”; per als de 5 a 8 anys “Pols d’estrelles: Carl Sagan i els misteris del cosmos” i el “Manual de la bruja” i per als de 9 a 12 l’autor més demanat és Jeff Kinney amb “La gran desfeta” i “Días de perros”.

A la Biblioteca El Safareig també es pot agafar en préstec altres documents com ara revistes. Les més prestades són “El Jueves”, la “Mia” i el “Cuerpo y mente”.

En pel·lícules d’adult el més demanat és també “Wonder”, seguida de “Big Little lies” i “Rey Arturo: la leyenda d’Excalibur”.

En pel·lícules infantils, “Vamos PJ Masks”, “El libro de la Selva” i “Angry birds”.

Darrera actualització: 19.02.2020 | 10:49