El Festival d’Orgue posa punt i final amb gent de casa

Dimecres, 13 de juny de 2018 a les 00:00

Aquest diumenge s’ha fet el tercer i darrer concert del Festival d’Orgue de Capellades, amb Frederic Prat a la flauta travessera, Josep Xaubet a l’orgue i l’acompanyament de la Coral Capella de Música de la Tossa.

Després d’aquests tres recitals, molt variats i ben rebuts tots pel públic, ara toca començar a preparar el Festival de l’any vinent. De cara a la tardor, es preveu continuar amb les visites guiades de l’orgue als alumnes de cicle superior de les dues escoles de Capellades, ja que van tenir molt bona acollida per part des estudiants, que van descobrir així les entranyes d’aquest instrument.

Aquestes tres edicions del Festival de l’Orgue han ofertt programes clàssics i combinacions innovadores (amb gralla, jazz, cinema, etc.) per explorar les diferents possibilitats de l’instrument. En aquest sentit, el regidor de Cultura, Àngel Soteras, valora com “tanquem aquesta tercera edició i comencem a treballar ja en la propera. El nostre festival s'ha fet un nom entre músics i públic i són diverses les propostes que rebem. Volem continuar trobant elements sorprenents sense renunciar en cap cas a l'excel·lència perquè és el tret que ens pot fer singulars. Hem fidelitzat un públic que no ve només amb l'expectativa d'escoltar grans concerts sinó de viure experiències diferents i no el podem decebre”.

Darrera actualització: 13.06.2018 | 12:15

Imatges

Festival Orgue Festival Orgue