El Consell dels Infants comença a rodar

Dimecres, 6 de desembre de 2017 a les 00:00

La setmana vinent es farà entre els alumnes les eleccions que  escolliran 3 representants de cada classe per formar part del nou Consell d’Estudiants.

Aquesta és una de les coses que es va explicar a les famílies que van assistir a la presentació del Consell d’Infants de divendres passat a Cal Ponet. Prèviament, s’havia anat a les classes de cinquè i sisè de les dues escoles de Capellades per presentar a tots els nens i nenes aquest nou òrgan que entrarà en funcionament a Capellades a partir del mes de gener.

Tal i com van explicar els tècnics de l’empresa Urbanins, que serà l’encarregada de dinamitzar aquest projecte a Capellades, “la previsió que hem fet és que els representants es trobin un dia al mes per fer les seves propostes”.

La regidora d’Educació, Susana Moreno, va remarcar com uns dels objectius de la proposta era donar veu als infants per tal que puguin fer arribar les seves demandes. “Fins ara els nens i nenes no tenien cap lloc on exposar les seves propostes. Aquest Consell serà un espai on poder-ho fer”.

Les sessions estaran conduïdes per la dinamitzadora juvenil que l’Ajuntament de Capellades comparteix amb altres municipis, Alicia Benito, que també és la referent que es trobaran a partir de primer d’ESO quan ja siguin considerats com a joves.

El Consell dels Infants no només ha d’acollir propostes, caldrà que els representants puguin treballar-les per tal que ells mateixos descobreixin si són factibles i assumibles per Capellades.

Darrera actualització: 06.12.2017 | 09:43