El 17 d’agost és el darrer dia de la Festa Major

Dilluns, 7 d'agost de 2017 a les 00:00

El dijous al matí “Paper en família – Tallers amb paper” al Museu Molí Paperer de Capellades.

A l’hora de dinar, nova edició de l’Arrossada Popular a la Font Cuitora. Els fills grans del “Papitu” tornaran a cuinar l’arròs de Festa Major. Els tiquets ja es poden comprar, a 6 euros, a la Piscina Blava o bé es podrà fer el mateix dia, des d’una hora abans de començar.

A la tarda, a les 7, Havaneres i cremat amb el grup l’Espingari, que ofereix havaneres tradicionals, modernes i de composició pròpia, cançó de taverna i ritmes mediterranis.

A la mateixa hora, per a la canalla, Taller i volada d’estels amb El Ventilador. Al camp de futbol es farà un taller on el més important és deixar anar la imaginació i ... esperar que faci una mica de vent.

A les 10 de la nit a la Piscina Blava es farà el Concert amb el grup vocal In Crescendo. Aquesta formació va néixer l’any 2014 per presentar-se al càsting del programa de TV3 Oh Happy Day!, que van acabar guanyant. És un grup format per joves d’entre 19 i 26 anys amb un repertori variat i amant dels reptes. Les entrades – a 8 € pels menors i 10 per als adults- ja es poden comprar a la Piscina Blava.

En acabar aquest concert, batucada de tancament fins la plaça Verdaguer amb el Batinkat, on es farà la traca final de Festa Major.

Darrera actualització: 07.08.2017 | 18:45