Dimecres 14 d'agost, Festa Major de Capellades

Dimecres, 14 d'agost de 2019 a les 00:00

Avui és el primer dia de la Festa Major de Capellades, i les activitats van bon ritme.

Els més matiners han estat un any més els participants al Campionat de Petanca que ha organitat el Club de Petanca a les seves instal·lacions. En acabar l'alcalde i els regidors han fet entrega dels premis als guanyadors i als participants. 

També aquest matí s'ha inaugurat l'exposició amb els darrers treballs de la Roser Teixidó. La inauguració ha anat a càrrec del regidor de Cultura, Àngel Soteras; l'artista protagonista, Roser Teixió i amb el suport de l'Alcalde, Salvador Vives; la regidora de Festes, Susana Moreno, la regidora d'Acció Social Esther Ramos i el regidor de Comunicació Jaume Solé. La mostra recull en una de les sales els seus darrers treballs fets en escultura, amb les seves particulars i íntimes figures femenines de terracota, i a l'altra sala, pintures i dibuixos.

Aquest matí també hi hagut temps per la música, amb el Concert Vermut organitzat per la gent del Lemon Day, que ha portat el personal estil de l'intèrpret basc Joseba Irazoki eta Laugnak.

A dos quarts de deu de la nit es farà el Paseillo que sortirà de la plaça Verdaguer portant tothom pel carrer Major fins la plaça Àngel Guimerà, on després del petit espectacle començarà el Correfoc. El recorregut passarà pel carrer Major, pujarà per Garbí, tombant pel Passeig Concepció fins el carrer Pilar, girant per la Canaleta, i acabant cap a les places Sant Jaume i Verdaguer on hi haurà les grans traques finals.

Com sempre es recomena anar protegit amb roba de cotó, coll tancat, màniga llarga, mocador de coll, barret, calçat flexible, lleuger i tancat i taps a les orelles.. Es demana no tirar aigua durant el recorregut.

Cal que els veïns i veïnes per on passa el recorrgut protegeixin les façanes i els vidres. El cubell de brossa s'ha de treure després que hagi passat el Correfoc.

Encara per aquesta nit es podrà gaudir a les 12 amb el Concert del Taller de Músics amb la Raquel Lua Duet, als Jardins de Casa Bas i a les 12 i mitja la Nit de PD's amb DJ Ivanox Selectha i PD EFA, a la plaça de la Bassa.

Darrera actualització: 14.08.2019 | 17:48