Dimarts 15 d’agost Festa Major a Capellades

Dilluns, 7 d'agost de 2017 a les 00:00

Els dimarts 15 d’agost la gent de Capellades es llevarà amb la música de la Xaranga Ho Peta Street Band, formada per músics de la Catalunya Central amb una llarga trajectòria que transmet alegria i diversió.

A les 11 hi ha l’Ofici de Festa Major i en acabar, sobre les 12, nova edició del Ball a l’església amb la participació dels Gegants, Gegantets i l’Esbart Dansot.

Seguidament a l’exterior es farà el pregó, enguany amb els 3 forns de Capellades com a protagonistes. En acabar, sortirà la cercavila amb la Xaranga, els Gegants, Gegantets, Falcons i Capgrossos pels carrers de Capellades fins arribar a la Font Cuitora on es fa el Concert de Gypsy jazz amb el grup Shine, sinònim de swing elegant, sincer, càlid i particular, capaç d’evocar amb sorprenent naturalitat els sons d’una època màgica en què la música era la protagonista a les ràdios, clubs i sales de ball.

Després de dinar, a les 17:30, Bicicletada popular organitzada des de l’Esplai Aliret, sortint de la plaça de Catalunya. A  les 6 de la tarda, al carrer del Fossar, hi haurà una acció de carrer sobre el tema de la violència de gènere amb la companyia Les Mireies que s’anomena “DONAR VEU... i veure més”. L’objectiu és generar reflexió i afavorir la participació a través del diàleg, donant veu a la diversitat de punts de vista.

Mitja hora més tard, a les 18:30,  espectacle familiar als Jardins de la Residència amb la companyia Mumusic Circus. “Merci Bien” és un espectacle fresc i divertit que farà gaudir amb les excèntriques maneres que proposen els seus personatges.

També a les 18:30 comença el Cercatasques que organitza la Festa Major Popular, sortint de la plaça Catalunya i que serveix per acomiadar la FMP.

A les 7, a la plaça de la Bassa, sardanes amb la Cobla Almogavarenca, fundada a Capellades pel seu director, Xavier Cassanyes i per dos dels seus més destacats components, els trompetistes Joan Miquel Giro i Gabri Prieto amb l’objectiu de cercar l’excel·lència.

La nit es repartirà entre la Piscina Blava i les places Àngel Guimerà i Verdaguer. A les 22:30 el Concert i Ball de Festa Major anirà a càrrec de l’Orquestra New Marabú, amb components capelladins. A les 23:30 s’obrirà la sessió prevista amb els Dj Texas – Dj ‘s KpBoys i el concert de Nezar Kamal. Són dos DJ i un percussionista capelladins que gaudeixen amb la bona música i el bon ambient.

A les 24:30 la plaça Verdaguer acollirà el concert del grup Trast, amb un clar so festiu entre els mestissatge i el pop-rock que presentarà el seu segon treball, titulat El Detonant.

Finalment a la mateixa plaça hi haurà el grup The Txandals, formació anclada a l’any 1983 des d’on tornen a cada concert per intentar transportar-nos a tots. Grup de versions que combina la música, les llums i l’estètica particular de la dècada dels 80.

Darrera actualització: 07.08.2017 | 17:29