Dilluns vinent comença la recollida Porta a Porta a Capellades

Dimecres, 13 de juny de 2018 a les 00:00

Aquest proper dilluns, 18 de juny, Capellades iniciarà el nou servei de recollida d’escombraries Porta a Porta.

A partir de les 8 del vespre ja es podrà deixar el cubell amb les restes orgàniques- dilluns toca treure l’orgànica- a la porta de cada casa.

Al llarg de la setmana s’aniran retirant els contenidors que hi ha repartits per la vila, alliberant noves places d’aparcament.

Aquestes dies es pot anar cada matí d’11 a 2 de la tarda i de 5 a 8 del vespre a recollir el kit de reciclatge: un cubell petit per la resta orgànica que es queda dins de casa –amb les bosses compostables d’aquesta mida-, un cubell més gran també d’orgànica per treure al carrer, un altre de color blanc per treure al carrer quan toca envasos, paper o vidre i un altre de color gris pels dies que toca resta –que és allò que no es pot reciclar-.

El lloc per recollir aquests cubells, fins el diumenge 17, és l’antiga pizzeria Xups, al número 19 del Passeig Concepció. Només cal portar el DNI i senyalar el lloc on es viu.

A partir de la setmana vinent tots els dubtes que hi hagi es podran preguntar a l’Oficina d’Atenció al Públic, situada a l’Antic Correus –número 2 del carrer Portal-. Hi seran els dimarts de 10 a 3 i els divendres de 4 a 7 de la tarda. També es pot resoldre temes per telèfon – 698 714 713- i per correu electrònic –info@anoiaverda.cat-.

Cal recordar també que aquest mes de juny entra en funcionament la Deixalleria Mòbil. Es podrà fer servir a les tardes dels dilluns de la primera i la tercera setmana de mes i dimarts tot el dia. Una setmana estaran a la plaça Catalunya i l’altra al Passeig Miquel I Mas, a la cantonada amb el carrer d’Oló.  

Darrera actualització: 13.06.2018 | 10:38