Darrer concert del Festival d’Orgue de Capellades

Dijous, 7 de juny de 2018 a les 02:00

Aquest diumenge 10 de juny es farà el tercer i últim concert del Festival d’Orgue de Capellades. En aquest cas els protagonistes seran Frederic Prat & Josep Xaubet amb la Coral Capella de Música de la Tossa d’Igualada.

En aquesta edició hi ha hagut diversos objectius. Un d’ells ha estat descobrir noves sonoritats de l’orgue, cosa que s’ha aconseguit amb els dos primers recitals. Un altre dels objectius és donar cabuda a la gent de casa i això passarà aquest diumenge, 10 de juny a les 6 de la tarda, amb aquests dos músics capelladins. Són compositors i intèrprets que, amb la presentació de les seves obres inèdites i l’adaptació i interpretació de peces clàssiques i contemporànies al festival, posen en valor la gran tasca musical que es fa a casa nostra, i ens situen en el mapa musical del país.

Aquest concert, “La música d’orgue amb la gent de casa”, és un exemple clar d’aquesta voluntat d’acostar a un públic fidel, i cada cop més nombrós, la feina feta per aquests músics de l’Anoia.

Frederic Prat i Josep Xaubet, el primer com a director de l’Escola de Música de Capellades i director musical de la Coral Capella de Música de la Tossa d’Igualada, i el segon com a músic de llarga trajectòria i organista titular de l’església de Sta. Maria de Capellades, són un exponent clar d’aquest treball musical de gran qualitat, tant des del punt de vista formatiu com interpretatiu, que enriqueix i prestigia la programació d’un festival musical com és el nostre.

Darrera actualització: 07.06.2018 | 14:04