Cosmos Quartet, cirereta final de la 3a Setmana de la Música

Dijous, 28 de novembre de 2019 a les 01:00

El concert de Cosmos Quartet aquest diumenge a dos quarts de 7 de la tarda al Teatre La Lliga posarà el punt i final a la tercera edició de la Setmana de la Música a Capellades.

Hauran estat gairebé 3 setmanes d’activitats musicals d’estils molt diferents, adreçats a totes les edats i públics. De moment aquest cap de setmana encara queden 4 propostes per gaudir.

La primera serà avui divendres amb l’espectacle “Coses de la vida: a ritme de bolero” de la mà de Celeste Arias. Serà a dos quarts de 8 del vespre a la Sala d’Actes de la Biblioteca El Safareig. Aquesta proposta s’emmarca dins la celebració de l’Any Pàmies.

Dissabte, a les 9 de la nit a la Capellades Mare del Diví Pastor, la Coral Noves Veus farà el Concert de Santa Cecília amb la Coral Merlet d’Igualada.

Per al diumenge, darrer dia de la tercera edició de la Setmana de Música, hi ha dues activitats: Zambombada i Cosmos Quartet.

A dos quarts d’una, a la plaça Verdaguer, Zambombada flamenca amb el Coro Romero Virgen de la Cabeza i Cors Amics.

Per la tarda, concert de cloenda amb Cosmos Quartet, a dos quarts de 8 del vespre al Teatre La Lliga. L’entrada, a 10 euros, es destinarà íntegrament per La Marató de TV3. Cosmos Quartet és un multipremiat conjunt de cambra format pels violinistes Helena Satué i Bernat Prat, la Lara Fernández a la viola i l’Oriol Prat al violoncel. La seva trajectòria conjunta, va començar el 2014 tot guanyant prestigiosos reconeixements, com el primer premi del Concurs Internacional de Heidelberg el 2018. El mateix any van participar al festival Emergents Barcelona Music Festival de L’Auditori, van tenir residència artística a la Schubertiada de Vilabertran i de protagonitzar múltiples actuacions a Catalunya, l’Estat Espanyol i Europa.

A Capellades presentaran “Influences”, el seu àlbum de debut amb obres de Joseph Haydn, Raquel García-Tomás i Johannes Brahms. Les entrades anticipades es poden comprar a Eventbrite.

Darrera actualització: 28.11.2019 | 12:09