Comença l’operació Anoia Verda

Dimecres, 6 de desembre de 2017 a les 02:00

Aquesta setmana s’ha fet a Capellades una reunió amb les deu famílies que s’han inscrit com a voluntàries per participar a la prova pilot del nou sistema de recollida de brossa porta a porta.

A la trobada se’ls va fer una petita formació sobre com han de classificar els seus residus i com han d’utilitzar els kits de recollida. Durant unes setmanes les famílies faran les proves necessàries i aquest mateix mes participaran junt amb les altres poblacions anoienques en el rodatge d’un vídeo on s’explicarà a tots els usuaris de la comarca, com funciona aquesta experiència. Tal  i com ja s’havia anunciat, en aquest enregistrament també hi participarà el conegut humorista Peyu.

Aquesta difusió de com es farà el nou sistema de recollida de brossa porta a porta és una de les primeres accions que es duran a terme en els propers mesos per anar-ho explicant mica a mica a la població. El nou sistema es començarà a aplicar a partir del mes de maig i abans s’haurà fet campanyes, xerrades i tot tipus de demostracions per tal que tothom ho conegui al detall.

Darrera actualització: 06.12.2017 | 09:49