Comença la Festa Major d'Hivern

Dijous, 31 de gener de 2019 a les 00:30

Dimecres vinent, 6 de febrer, és Santa Dorotea, copatrona de Capellades.

Els actes de celebració comencen aquest divendres amb una proposta teatral de primer nivell: “A mí no me escribió Tennessee Williams (porque no me conocía)”, dirigida per Marc Rosich i protagonitzada per Roberto G. Alonso.

Aquest espectacle es va estrenar a la Fira de Tàrrega de l’any 2016 amb una gran acollida per part del públic. Va estar de gira per Catalunya i davant la bona resposta s’ha representat a l’espai La Seca- Espai Brossa.

El protagonista dóna vida a una dona d’edat indefinida però amb gust per la hipèrbole sentimental. Rere les seves històries apareix la figura d’una persona desnonada emocionalment i econòmica que lluita per la supervivència emmirallant-se en la ficció.

A Capellades la representació serà aquest divendres a dos quarts de nou al Teatre La Lliga de Capellades, amb entrada gratuïta per a tots els públics.

Per al diumenge 3 de febrer, la proposta és doblement musical. Pel matí, Concert vermut de Santa Dorotea organitzat des de la Societat La Lliga, a la una a la Cafeteria, amb Fraggle Folk. En Santi Méndez, guitarra i Àngel Laguna, Wisthles i altres pitos oferiran la seva música tradicional irlandesa i catalana.   

A les 6 de la tarda “3 i acció!” Concert de bandes sonores de pel·lícules amb la JOSA, la Jove Orquestra Simfònica de l’Anoia, dirigida per Josep Miquel Mindán.

El dia 6 començarà amb l’Ofici de Festa Major a les 11:15 a l’església de Santa Maria i seguirà a migdia, a les 12:30, amb l’espectacle familiar “Gran Hotel Italino” de la Companyia La Tal. L’argument gira al voltant d’un personatge que s’encarrega de rentar els llençols d’un gran hotel, creant-se un món paral·lel i ple de fantasia.

Darrera actualització: 31.01.2019 | 13:24