Capellades viu la seva popular Cursa del Gall Dindi

Dimarts, 27 de desembre de 2016 a les 00:00
Uns 200 atletes aproximadament van participar en la cursa, 181 dels quals ho van fer a la prova gran i 25 a la prova infantil

Com cada any Capellades va celebrar el dia de Nadal amb la Popular Cursa del Gall Dindi – 27a edició del Memorial Jaume Solé Quintana. Aquesta 37a edició d'enguany, organitzada per l'Ajuntament, l'AEMdeKP i el CAI, amb el suport de la Diputació i el Consell Esportiu de l'Anoia, va poder repetir a més a més dels 4600 m. amb la cursa de 1000 m. per a categories masculines i femenines de Pre-Benjamí, Benjamí i Aleví.

Per contra, no va ser possible fer la prova de natació de la travessa a la Bassa, ja que aquesta no disposava de l'aigua necessària per poder realitzar l'activitat.

Els primers tres classificats de la prova general van ser Xavier Areny, del Ríos Running Mataró, que va guanyar la cursa amb un 13'53'', seguit de Marc Moreno amb un 14'01'' del CAI Petromiralles, i completava el podi Ernest Sans de Duscholux amb un ajustat 14'07''.

En la categoria femenina la guanyadora va ser Marta Botsora amb un 17'28''; la segona classificada Carla Alemany, amb un 17'47''; i en tercer lloc Carla Hurtado amb 19'00''. Totes tres corredores de l'equip CAI Petromiralles.

Els capelladins/es guanyadors van ser, en categoria masculina, Carles Torrents, de l'equip Jimmygas Running, amb un 14'19''; i en categoria femenina va ser Sílvia González, de l'AEMdeKP, amb un 20'47''.

A la prova infantil dels 1000 m., els corredors guanyadors van ser Carla Bisbal, del CAI Petromiralles amb un 3'29'', seguida de Joel Hernández amb un 3'33'' i tancava la tercera plaça Oriol Alonso, del CAI Petromiralles, amb 3'39''.

L'entrega de premis es va realitzar al costat de la Bassa, on es van repartir els populars galls d'indi, pinyes i cava als atletes guanyadors. Van fer entrega dels premis l'Alcalde de Capellades, Aleix Auber, els regidors Salvador Víves, Sergi Pérez; i el regidor Jaume Solé i Josep Solé, fills de l'impulsor de la cursa Jaume Solé Quintana.

Darrera actualització: 10.01.2017 | 13:12