Capellades va acomiadar l’any amb un Saló de la Infància ple d’activitats

Dimecres, 15 de gener de 2020 a les 00:00

Durant l’última setmana de desembre el Pavelló Poliesportiu de Capellades va acollir una de les activitats nadalenques més esperades per les famílies: el saló de la infància.

La temàtica d’enguany van ser “els viatges del saló”, un eix d’animació que va permetre separar tot el pavelló en 4 cultures diferenciades i amb activitats diferenciades en cada una d’elles.

Cal destacar la Tirolina, una estructura de 50 metres que creuava tot el Saló i, alhora, una de les atraccions amb més èxit. També cal destacar la programació diària amb espectacles i activitats dinàmiques per a totes les edats:  “La cercavila” de la Companyia la Residual, “Gelicadabra” amb el mag Fèlix Brunet, jocs gegants matemàtics, els ECOxocs o el toro mecànic, entre d’altres.

El Saló també va ser l’espai per rebre les diferents entitats de Capellades, amb una inauguració de la Coral Xeremell, i amb una cercavila l’últim dia encapçalada per la Banda de Música de Capellades que va fer ballar les diferents entitats culturals de la vila.

A banda de tota la programació extraordinària cultural, tots els estands van poder oferir activitats com el de realitat augmentada, mural lliure, robòtica, cuina, etc.

La dinamització del Saló es va poder dur a terme gràcies al gran nombre de joves voluntaris que es van implicar per donar la millor qualitat a totes les persones participants del Saló.

El regidor de Joventut, Miquel Sabaté, destaca com “les activitats han estat molt ben rebudes i la participació ha estat molt alta. Tothom n’ha quedat molt content i nosaltres volen destacar especialment l’equip humà amb els nombrosos joves que han fet de voluntaris”.

Darrera actualització: 15.01.2020 | 10:29

Imatges

Saló Salo Saló