Capellades surt a la “Guia Only” edició 2018

Dijous, 17 de maig de 2018 a les 00:00

Capellades és ara present en una nova guia. Si fa unes setmanes parlàvem del recull “Les Valls de l’Anoia”, on des de Capellades sortien diferents rutes, avui destaquem la Guia Only on ressalta la nostra vila dins el volum Vegueria Penedès.

En aquest cas Capellades ha quedat inclosa dins aquesta vegueria que aglutina les comarques de l’Alt i el Baix Penedès, l’Anoia i el Garraf.

En aquesta versió en paper es pot trobar informació pràctica per al temps d’oci, amb agendes culturals, rutes i senderisme, atractius turístics, gastronomia local i diferents opcions i propostes.

Dins els atractius més destacats de la comarca de l’Anoia es parla dels Camins del Paper, l’Abric Romaní i el Museu Molí Paperer de Capellades.

En aquest sentit, el regidor de Promoció Econòmica, Àngel Soteras”, explica com “estem treballant posicionar Capellades en mitjans adreçats a públic que realment els consulta per decidir què fer un cap de setmana o on sortir. Esta bé aparèixer de tant en tant en mitjans més generals, però per arribar a aquest tipus de visitant ens faltava ser en una publicació com aquesta, que es distribueixi en punts d’informació turística, recepcions d’hotels i càmpings, etc. A més, s’està desenvolupant ara mateix la versió app, imprescindible avui en dia”.

Darrera actualització: 21.05.2018 | 10:40