Capellades se suma al projecte dels Camins Esportius – Camí Ral

Dijous, 20 de desembre de 2018 a les 00:00

Aquesta és una iniciativadel Consell Comarcal de l’Anoia i l’Oficina d’Equipaments Esportius de la Diputació de Barcelona que té com a objectiu crear una xarxa de camins distribuïts per la demarcació de Barcelona.

El projecte Camins Esportius – Camí Ral anirà de Capelladesa Masquefa, complint tres característiques bàsiques: ser camins aptes per a activitats esportives com caminar, córrer, anar en bicicleta o muntar a cavall ja que estan segregats del trànsit rodat. Són camins supramunicipals que connecten diferents municipis i finalment, són accessibles, sense barreres arquitectòniques.

De moment s’ha fet ja diverses trobades, després de comprovar  que tots aquests municipis tenen camí ral,  per valorar en quin estat es troben i decidir i proposar les diferents maneres de connectar-los entre sí.

El regidor d’Esports i Alcalde, Aleix Auber, valora aquesta iniciativa de manera positiva “a Capellades tenim la sort d’estar envoltats de molta natura i de camins per fer caminades de tots els nivells. Aquest projecte ens posa en contacte i ens fa treballar amb sis municipis, cosa que ens permetrà fer un projecte més gran. La sortida –o arribada, depèn de com es miri- serà la nostra vila, al costat de la Miranda Xica, cosa que ens situarà com espai destacat”.

Darrera actualització: 20.12.2018 | 10:39