Capellades ha celebrat la seva Festa Major d’Hivern

Dimecres, 12 de febrer de 2020 a les 00:00

Coincidint amb Santa Dorotea Capellades ha celebrat la seva Festa Major d’Hivern.

Aquests dies les propostes han estat sobretot teatrals, excepte el dia 6 al matí amb la missa en honor a la santa, que es va fer a l’església de Santa Maria amb la participació de molts dels mossens que han estat a la nostra vila. L’ofici, abans de renovar un any més els vots de poble, va acabar amb l’actuació de l’Schola Cantorum d’Igualada.

Els nens i nenes van gaudir amb “Baobab” una obra de la companyia La Pera Llimonera que va omplir el Teatre La Lliga. Grans i petits van passar una molt bona estona amb una obra que, amb la pertinent adaptació per a un públic petit, no s’està de parlar de temes tan punyents com els refugiats o la devastació que porten les guerres.

El punt i final va arribar amb “Non Solum”, l’obra de Sergi López que va tornar a convocar al Teatre La Lliga tant els assistents locals com el públic forà que no es va voler perdre aquest espectacle de primeríssim nivell. La regidora de Festes, Susana Moreno, destaca com “seguint la línia iniciada ara ja fa uns anys, per la Festa Major d’Hivern combinem les jornades de festa laboral- enguany amb un pont- amb les propostes culturals de primer nivell com han estat els dos espectacles proposats i que han tingut prou bona acollida”.

Darrera actualització: 12.02.2020 | 09:08

Imatges

Baobab Santa Dorotea, "Baobab"