Capellades disposa d’una agent cívic

Dijous, 4 d'abril de 2019 a les 00:00

En el marc del projecte de recollida selectiva Porta a Porta Anoia Verda, Capellades disposa ara d’una agent cívic que realitza diverses tasques d’informació, assessorament i coordinació en relació al funcionament de l’operativa de recollida.

L’agent estarà també de dilluns a divendres a l’oficina d’atenció al ciutadà del Porta a Porta, al carrer Portal núm. 2 (antic correus) de 13 h a 15 h per subministrar bosses compostables per a la fracció orgànica a qui les hagi acabat.  Es manté també l’horari de l’oficina d’atenció (els dimarts de 10 h a 15 h i els divendres de 16 h a 19 h) per a qualsevol altra tema o necessitat de la ciutadania en relació al Porta a Porta.

A més, l’agent cívic realitzarà també tasques en relació a la tinença d’animals domèstics. L’Ajuntament va aprovar l’ordenança reguladora  sobre la tinença d’animals domèstics i de companyia on es recullen les normes sanitàries i de benestar animal, la identificació i cens de cada animal així com les obligacions de tota persona propietària envers el seu animal. L’agent informarà als ciutadans de les qüestions relacionades amb aquesta ordenança.  

 

Darrera actualització: 04.04.2019 | 09:45