Capellades, destinació Biosphere Gold

Dilluns, 4 de febrer de 2019 a les 00:00

L’Ajuntament de Capellades ha obtingut per primera vegada l’acreditació al compromís per la sostenibilitat turística Biosphere.

Aquesta Certificació Biosphere Destination (BD) dóna fe que Capellades compleix amb els criteris, indicadors i millors pràctiques establerts, fet que dóna la garantia que som una destinació turística preocupada pel medi ambient i la sostenibilitat.

El treball s’ha fet de manera coordinada amb el Consell Comarcal de l’Anoia, Anoia Turisme, dins la marca “Paisatges Barcelona” i el suport de la Diputació de Barcelona.

Tal com destaca el regidor de Promoció Local, Àngel Soteras, “en el món del turisme s’està imposant obtenir la marca o distintiu de BIOSPHERE com a garantia de destinació amb sensibilitat per les qüestions ambientals i de sostenibilitat. El nostre Ajuntament ha passat una auditoria i continuarà treballant en formació i en projectes que ens mantinguin dins aquesta tendència de futur”.

L’adhesió al compromís implica assumir els principis de gestió sostenible, desenvolupament econòmic i social, conservació i millora del patrimoni cultural, conservació ambiental, qualitat i seguretat i implicació del visitant.

La Diputació de Barcelona ha estat pionera en promoure, a través del seu programa “Compromís per a la Sostenibilitat”,  les bones pràctiques en gestió sostenible de les empreses turístiques i el seu reconeixement a través d’un distintiu, pel desenvolupament del turisme sostenible des d’una perspectiva integral i el treball col·lectiu. Actualment, hi participen més de 300 empreses i serveis turístics de les comarques de Barcelona.

Darrera actualització: 04.02.2019 | 09:01