Capellades celebra la Diada amb un concert i un acte institucional

Dimarts, 12 de setembre de 2017 a les 00:00

La Diada de Catalunya s’ha celebrat aquest 2017 amb moltes propostes. En primer lloc diumenge al vespre es va fer a la plaça de Catalunya un concert amb el grup In Crescendo, participant al programa de TV3 OH Happy Day, on van assistir més de 600 persones, malgrat la fresca que es va girar.

El dia 11 de setembre a Capellades des de fa molt anys el primer acte previst és pujar a dalt la Creu de Miramar a enlairar la senyera. Enguany, s’hi va animar molta gent.

Seguidament es va fer als Jardins del Capelló un taller per aprendre a construir i a fer volar estels. El vent que no parava de bufar, va anar molt bé per aixecar els estels i fer que volessin prou alt.

Seguidament es va fer l’acte institucional, que va començar amb la presentació del primer tinent d’alcalde, Angel Soteras, qui va destacar “coincidint amb la Diada hem recuperat dos actes, el concert i el taller d’estels, que no vàrem poder dur a terme per la Festa Major, suspesa arran de l’atemptat a Barcelona. Volem transmetre així que no tenim por, que res ni ningú ens aturarà ni decidirà per nosaltres”.

Seguidament va parlar l’Alcalde, Aleix Auber, qui va destacar en el seu parlament institucional com durant la història hi ha hagut certes lleis que s'han hagut de saltar per guanyar certs drets. “Aquest trencament, però, ha estat possible sempre que el poble, els homes i les dones, han fet el pas i han estat al costat o bé al davant dels seus governs”.

 Les seves paraules van acabar desitjant una bona diada a tothom i l’acte es va tancar amb un petit refrigeri amb coca i moscatell per als assistents.

Darrera actualització: 12.09.2017 | 15:58