Capellades acull la primera sessió informativa per elaborar un nou Catàleg del Paisatge del Penedès

Dimarts, 12 de juny de 2018 a les 00:00

L’Observatori del Paisatge de Catalunya està coordinant el Catàleg de paisatge del Penedès, una eina imprescindible per integrar el paisatge en el Pla territorial parcial del Penedès que està elaborant la Direcció General d’Ordenació del Territori i Urbanisme del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

El Catàleg ajudarà a conèixer millor com és el nostre paisatge i a pensar, entre tots, com volem que sigui en el futur.

Per preparar aquest Catàleg es demana la col·laboració de totes les persones que hi estiguin interessades. Es farà 4 sessions diferents a indrets de comarques diferents. La primera, serà avui dimarts a Capellades, al Museu Molí Paperer, a les 7 de la tarda.

Les altres 3 seran també a les 7 de la tarda. Demà al Museu Pau Casals, del Vendrell; dijous al Casal d’entitats de Sant Sadurní d’Anoia i la darrera divendres, a la Masia d’en Cabanyes a Vilanova i la Geltrú.

Les sessions estan organitzades per l’Observatori del Paisatge i la Direcció General d’Ordenació del Territori i Urbanisme del Departament de Territori i Sostenibilitat. S’explicarà què és un catàleg, es presentaran treballs preliminars i, sobretot, s’explicaran les diverses maneres que hi ha per col·laborar en la seva elaboració. Una de les principals eines per col·laborar-hi serà aquesta enquesta a través del web paisatgepenedes.cat

Darrera actualització: 12.06.2018 | 09:16