Capellades acull diversos intercanvis

Dimecres, 5 de febrer de 2020 a les 00:00

A primers d’any és quan la majoria de classes d’ESO i Batxillerat aprofiten per fer diferents intercanvis amb altres instituts europeus.

Els primers en rebre estudiants van ser els de segon de Batxillerat, que han acollit joves de Mansala la segona setmana de gener. Després van arribar els de Werl, per als de primer de Batxillerat. El darrer dimarts de gener van arribar els francesos de Lons le Saunier –repartits en famílies de segon i tercer d’ESO de l’institut Molí de la Vila- i aquest divendres els holandesos de tercer d’ESO de la Mare del Diví Pastor.

Aquest estudiants, que han compartit vivències amb les famílies catalanes, han estat rebuts al consistori per l’alcalde de Capellades, Salvador Vives, qui els va explicar la vida capelladina.

Durant les properes setmanes els capelladins els aniran tornant el viatge, visitant les famílies i les amistat acabades de fer.

De cara el mes de març hi haurà una segona onada de visites, per exemple amb els alumnes d’Amersfoort i els de diferents països que han participat a l’Erasmus +, que s’ha fet aquests dos darrers cursos a l'institut Molí de la Vila.

Darrera actualització: 05.02.2020 | 14:13

Imatges

Intercanvi França