Avui es fa la sessió ordinària del mes de febrer

Dimecres, 27 de febrer de 2019 a les 00:00

Avui, darrer dimecres de febrer es farà la sessió ordinària del mes de febrer del Ple de l’Ajuntament de Capellades. A l’ordre del dia, 8 punts diferents entre els quals destaca l’aprovació del Pressupost 2019 de l’Ajuntament i els seus organismes autònoms.

Primer s’aprovarà l’acta de la darrera sessió, es donarà compte dels darrers decrets d’alcaldia, i es presentarà una modificació de la fitxa descriptiva de la plaça de tècnica de recursos humans.

Abans d’entrar a parlar del pressupost encara es tractarà en dos punts, primer la contractació per procediment obert els serveis de neteja dels edificis municipals i els centres públics d’ensenyament i després la creació del lloc de treball d’auxiliar de biblioteca.

Un cop presentat el pressupost per al proper exercici es parlarà de la creació d’una ordenança fiscal amb el preu públic per a l’assistència a activitats artístiques i culturals i serveis que es realitzin al Teatre La Lliga i en d’altres espais de la vila.

Com és habitual, el darrer punt de l’ordre del dia serveix per realitzar els precs i preguntes que desitgin tant els diferents grups municipals com el públic.

La sessió començarà a les 20:15 i es podrà escoltar per Ràdio Capellades al 104.7 FM i veure’s pel Canal de You Tube de l’Ajuntament de Capellades.

Darrera actualització: 27.02.2019 | 19:42