Aquesta setmana arriba el Carnestoltes

Dijous, 20 de febrer de 2020 a les 00:00

Després del dijous llarder, amb les seves sortides pels voltants de Capellades a menjar la truita amb botifarra d’ou, arriba el Carnestoltes.

Les escoles han estat les primeres en preparar la festa, amb una prova cada dia: anar a classe en pijama, amb un mitjó de cada color... 4 dies diferents per ambientar la festa final a cada pati.

De manera general per a tota la  vila a Capellades hi haurà dues opcions. La primera arribarà organitzada de la mà de Xarxa Capellades, el diumenge 23. A les 5 de la tarda sortirà de la Plaça Catalunya una rua que portarà tothom fins el Pavelló Esportiu, on a les 6 començarà la gran festa animada per Jaume Barri.

L’entrada es pot comprar anticipada –a 2 euros- fins el 22 de febrer a l’Estanc del carrer Pilar o bé el dia 23 pel matí al Poliesportiu d’11 a 13 hores. Si es té l’entrada, l’accés serà per la porta de davant dels bombers. Si es compra el mateix 23  a les 6 de la tarda, l’accés serà pel bar del Poliesportiu.

La segona opció serà el Carnaval per als joves, amb una festa al Teatre La Lliga el dia 29 a les 11 de la nit, organitzada des d’Eixam Roig i Fes-te Jove KP.

Darrera actualització: 20.02.2020 | 10:38