Aquest novembre la Biblioteca El Safareig compleix 5 anys

Dijous, 8 de novembre de 2018 a les 00:00

El 3 de novembre s’ha complert 5 anys de la inauguració de la Biblioteca El Safareig de Capellades.

Per celebrar-ho en aquest mes de novembre s’ha preparat una agenda d’activitats encara més àmplia del que és habitual.

Aquesta setmana els més petits podran gaudir d’una nova Hora del Conte amb la Clara Gavaldà i les seves tres propostes: “El Ratolí Frederick i les paraules”, “Vermell” i “La senyora Ma i el senyor Cinc dits”. Com sempre, serà aquest dimarts a les 6 de la tarda.

Per la setmana vinent hi ha dues propostes en forma de xerrada de cuina saludable. El dimarts 13 la Núria Gabriel parlarà sobre com “Llegir entre línies: l’etiquetatge dels aliments” i el dijous 15 sobre la “Cuina de temporada per a tota la família”. Les dues xerrades començaran a les 7 de la tarda.

La tercera setmana de novembre, tindrà 3 propostes a escollir. El dimarts dia 20, a les 7 de la tarda, hi haurà l’espectacle “Carme Sansa diu i canta Maria Aurèlia Capmany”. El dijous, a dos quarts de 8, la Jordina Biosca farà el “Concert d’amor i de mort”. Finalment el divendres a les 7 l’escriptora Núria Esponellà portarà a Capellades el seu darrer llibre, “La filla de la neu”.

La darrera setmana d’octubre les nens de més de 10 anys podran fer un taller de robòtica en dos dies, dilluns i dimecres de 17:30 a 19 hores, anomenat “Competició de sumo amb robots”. El dimarts 27 també hi haurà un nou laboratori de lectura sobre “El calaix de l’artista” que farà gaudir de la pintura a través de l’art. Per les activitats de la darrera setmana, el taller i el laboratori, cal inscripció prèvia.

A tot aquest munt de propostes cal afegir-hi la lectura de contes que es fa cada divendres des del Racó de les emocions, amb el “Cada divendres Emociona’t”, a les 6 de la tarda.

El regidor de Cultura, Àngel Soteras, destaca com “la Biblioteca en només 5 anys ha arribat a ser el motor cultural que volíem que fos quan en vam decidir que la seva ubicació fos l'actual. La volíem cèntrica perquè tots els capelladins se la fessin seva i l'entenguessin no només com un dispensador de llibres sinó com un focus d'activitat, bé impulsada per l'Ajuntament, bé per les pròpies entitats capelladines. L'objectiu s'ha aconseguit i si s'ha fet així de ràpid s'ha de reconèixer que això només ha estat possible perquè sempre hem comptat amb un equip, dirigit per la Marta Camps, que hi ha cregut i hi ha treballat, sovint en condicions francament difícils. El més gran agraïment cap a totes les persones que al llarg d'aquests 5 anys han fet gran la nostra biblioteca».

Darrera actualització: 09.11.2018 | 12:15

Imatges

Agenda