Aquest dissabte es farà la Festa del Joc i l’Esport

Dijous, 17 de maig de 2018 a les 02:00

Aquest 19 de maig es farà la segona edició de la Festa del Joc i l’Esport a Capellades, organitzada des de la regidoria d’Esports en col·laboració amb totes les entitats i clubs esportius de la vila, el Pla Educatiu de l'Entorn i l'Àrea d'educació.

Les propostes començaran amb un esmorzar saludable –amb fruita- a la plaça Verdaguer a un quart de deu del matí. Les diferents activitats es repartiran entre les tres places del centre de la vila, amb opcions molt variades.

La plaça Catalunya, comptarà amb la carpa de l’organització, una taula informativa per difondre les accions de la Setmana Sense Fum i diversos estands. Així, el Club de Futbol Sala Capellades oferirà “Street Futbol” amb un inflable per jugar a futbol. El Capellades Hoquei Club muntarà una petita pista per tal que tothom qui vulgui pugui provar “mini-hoquei”. L’AMPA de l’Institut Molí de la Vila portarà “Spiribol”, animant a jugar amb raquetes. En la mateixa línia, el Club Tennis Taula comptarà amb 4 taules de tennis. Encara a la plaça Catalunya hi haurà “Foottenis”, on el Club de Futbol Capellades ensenyarà a jugar a tenis amb els peus.

La plaça Verdaguer acollirà opcions molt variades. D’una banda, en la línia de l’any passat, s’hi instal·larà l’espai de psico-motricitat per als més petits, conduït per l’AMPA de la Llar d’Infants. El Club d’Escacs Capellades situarà 4 taules per tothom qui vulgui fer unes partides d’escacs. I a la part de la plaça davant la font s’hi posarà gespa artificial per jugar a petanca d’una manera diferent.

També s’ha aprofitat l’espai del carrer 11 de setembre, entre les dues places, amb la Unió Esportiva de Bàsquet instal·lant unes cistelles per practicar tirs lliures.

Finalment, les ampes de les dues escoles de Capellades –Marquès de la Pobla i Mare del Diví Pastor- han pensat diversos jocs i a activitats de coordinació per fer a la plaça Xica.

Tot l’espai d’activitats estarà animat amb música. A més a més, també hi haurà ritme amb la Xaranga, que sortirà a primera hora per despertar els participants i a darrera, per recollir tothom i porta’ls fins a la Bassa, on l’Associació d’Esports de Muntanya ha previst una cursa de relleus dins la Bassa per tancar la festa.

Tal com destaca l’Alcalde i regidor d’Esports, Aleix Auber “serà un matí ple de propostes esportives variades. Al llarg de 3 hores i mitja es podrà fer un tastet de les diferents activitats que es fan de manera habitual, però d’una manera diferent i divertida per a tothom. Traurem les pràctiques del seu entorn habitual i les obrirem per passar una bona estona fent esport”.

La cursa de relleus dins la Bassa començarà a dos quarts de dues del migdia.

Darrera actualització: 17.05.2018 | 13:31