Aquest cap de setmana FMP, Capvespre d’Art i Discobingo

Dilluns, 7 d'agost de 2017 a les 00:00

Aquest és un cap de setmana amb molta oferta a Capellades.

La Festa Major Popular obre els seus actes amb el “Sopar Popular d’asado argentino” divendres a dos quarts de deu, a la plaça de la Bassa. Els tiquets es poden comprar anticipadament per 10 euros al Jaç Roig i l’Estanc del carrer del Pilar. En acabar el sopar, espectacle de titelles Kumulunimbu, de la companyia Ortiga, on es parla de l’amistat entre una nena i un núvol.

Dissabte 12 d’agost a les sis de la tarda s’iniciarà a la Bassa la cursa d’Orientació. Una hora més tard, s’obrirà al Pati de La Lliga el Capvespre d’Art que organitzen La Lliga, El Taller i l’Ajuntament. Hi participen gairebé una cinquantena d’artistes locals de disciplines ben diferents: fotografia, pintura, escultura, fusta... Tot estarà exposat al Pati de La Lliga per veure-ho mentre es fa una passejada.

I a les 11 de la nit, Bingo Popular i Disco Mòbil amb l’Hoquei Capellades a la plaça Catalunya. Per acabar, després de les línies i els bingos, música per ballar amb Dj Quintero a partir de la una de la matinada.

A la mateixa hora a la plaça de la Bassa concert amb Mascarats, Sara Hebe i Malandras Dj, organitzat per la FMP. Mascarats és un grup d’essència ska que acaba de treure el nou disc “Trencarem l’imaginari”. La rapera argentina Sara Hebe és coneguda pel hip-hop i el rap polític com la millor rapera argentina per la forta crítica social que duu a terme. Finalment Malandras DJ té com a objectiu fer moure les caderes a base de reggaeton, moombathon i patxanga.

I el diumenge 13 d’agost, a partir de les 13:30 nou “Cuinem la Bassa” per a tothom qui vulgui fer-se el dinar i compartir l’espai.

Darrera actualització: 07.08.2017 | 17:12