Anem al Teatre, per als escolars capelladins

Dimecres, 5 de febrer de 2020 a les 00:00

Els alumnes de cicle inicial i els de cicle mitjà aquests dies gaudiran d’una nova edició del cicle Anem al Teatre, que ofereix bones propostes d’arts escèniques.

Aquest dimecres han començat els més petits amb “La gallina dels ous d’or”, de la companyia Zum-zum.
L'argument explica com els grangers d’aquesta història no perdien el temps pensant en els diners i sempre repartien el poc que tenien amb qui més ho necessitava, però un dia va arribar una gallina a la seva granja i va pondre un ou d’or. " Us imagineu si us passa a vosaltres? LA GALLINA DELS OUS D’OR és una història que conta que el diners són un “cuento”.

La següent proposta serà el dimarts 11 de febrer en aquest cas també amb teatre. Els estudiants de cicle mitjà de les dues escoles de la vila gaudiran amb “Laika” dels Xirriquiteula teatre. Com el seu nom indica la protagonista és la famosa gosseta. L’acció ens trasporta al 1957, a Moscou, en plena Guerra Freda i cursa espacial. LAIKA és una gosseta que sobreviu pels carrers de la gelada ciutat. Poc s’imagina que el seu destí la portarà a l’espai dins la nau Spútnik II i passarà a la història de la humanitat com el primer ésser viu en orbitar al voltant de la Terra.

Xirriquiteula Teatre utilitza, en aquest espectacle, tècniques tan diverses com les retroprojeccions, collage, titelles, autòmats i el gest.

Capellades participa en aquesta proposta de l’Anem al Teatre des de fa diverses edicions i ja s’està consolidant com un actiu cultural.

En aquest sentit la regidora d’Educació, Susana Moreno, destaca com “aquest curs seguim apostant per apropar les arts escèniques als nens i nenes de Capellades a través de les escoles, que des de l’inici han rebut molt bé la iniciativa. Amb l’Anem al Teatre els alumnes poden veure teatre, però també altres disciplines com la dansa. Aquest any seguim fent-ho extensiu a més alumnes, incloent tant  l’ESO com el Batxillerat”.

Aquests cursos gaudiran de “Sonetos del amor oscuro” el 6 de maig i els d’educació infantil tindran clown el 13 de maig.

Darrera actualització: 05.02.2020 | 13:53