Agenda Biblioteca El Safareig per al mes d’abril

Dijous, 4 d'abril de 2019 a les 00:00

Aquest mes d’abril la Biblioteca El Safareig arriba carregada de propostes.

Aquesta setmana els alumnes de l’escola Marquès de la Pobla aniran a fer una visita temàtica sobre Harry Potter, al matí.

Per la tarda, a les 6, es celebra el Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil, amb una sessió de contes sobre Hans Christian Andersen.

La setmana vinent, dimarts 9 d’abril, a les 6 de la tarda es presentaran totes les novetats d’infantil que acaben d’arribar amb el lot. L’endemà, dimecres a dos quarts de 6, la Biblioteca acollirà una xerrada organitzada des de l’AMPA de la llar d’infants a càrrec d’Esperanza Mora, sobre “Moure’ns en llibertat”.

Per al dia 11 es fa una sessió del Club de Lectura oberta a tothom sobre el llibre “El domador de lagartijas” amb l’assistència de l’autora, Maria Dolores Garcia Pastor.

El Club de Lectura per als “Petits Lectors” té previstes dues sessions per als dies 15 i 16, a les 6, amb el conte “La Caputxeta lectora” de Lucy Rowland. Aquesta sessió és per a nens i nenes de 5 a 8 anys.

Després de Sant Jordi, el dia 25, per a adults, hi haurà la Companyia Professors Substituibles amb els “Contes Portàtils” de Pere Calders.

L’endemà, 26 d’abril, la Silvia Aparicio protagonitzarà una nova Hora del Conte amb “Sant Jordi a la cova del Drac”, a les 6.

Finalment, el dia 30 també a les 6, Laboratori de Lectura sobre “Contes tradicionals a través dels sentits”.

Als laboratoris cal inscripció prèvia per als infants a partir de 4 anys. El preu és d’un euro per persona.

Darrera actualització: 04.04.2019 | 11:51