Actuacions a l’escola Marquès de la Pobla

Dimecres, 30 de gener de 2019 a les 00:00

Al llarg de 2018 s’ha fet un seguit d’actuacions destacades a l’escola Marquès de la Pobla de Capellades, amb la voluntat de millorar el manteniment i seguir adaptant l’escola a la normativa vigent.

Un dels treballs que s’han realitzat al pati de l’escola, és el canvi d’una part de les baranes que cobreixen les pistes, adequant-les, així,  a la normativa vigent i millorant-ne la seguretat. També s’ha treballat en millorar el manteniment del sòcol de formigó de l’edifici de primària que estava molt deteriorat.

A dins, la intervenció més destacada s’ha fet a l’edifici d’infantil, que s’ha pintat tot de nou i s’ha sanejat. Tanmateix, s’ha arreglat la condensació de les vidrieres i la teulada, per on entrava aigua.

Finalment s’ha engrandit la porta d’accés al pati del darrera del tot, on hi ha l’hort i on es recullen els nens i nenes de primer i segon.

Totes aquestes intervencions i d’altres de més petites, com les filtracions del parterre d’entrada pel carrer del Carme, la reparació de la càmera frigorífica o l’habitual manteniment de les instal·lacions, formen part d’un seguit d’actuacions incloses al Pla de Manteniment que la Diputació de Barcelona va realitzar el curs passat.

Tal com destaca la regidora d’Educació, Susana Moreno,  “a l’escola vàrem fer un Pla de Manteniment per detectar quines actuacions calia fer, amb més urgència  i planificar-ho tot. Des de l’inici, hem apostat per millorar el manteniment de l’equipament i hem intentat posar fil a l’agulla a parts de l’edifici que necessitaven amb urgència actuar-hi, com la cuina. Cal, però, seguir treballant-hi.”

Darrera actualització: 30.01.2019 | 11:11

Imatges

Tanca nova a l'escola Marquès