Actuacions a les cruïlles del Pla de Seguretat Viària

Dimecres, 5 de juny de 2019 a les 00:00

La Diputació de Barcelona ha donat una subvenció de 10.000 a l’Ajuntament per executar diferents actuacions a les cruïlles de Capellades.

Aquesta és una intervenció que es farà en part per la Brigada i en part per una empresa externa al llarg del 2020.

Segons preveu el projecte, hi haurà actuacions a les cruïlles dels carrers Dr. Fléming i Amador Romaní, Sarrià de Ter amb Fossar i a la sortida del Marquès de la Pobla pel carrer del Carme.

Tots aquests punts estan recollits dins el Pla de Seguretat Viària com a espais on cal millorar. A la cruïlla entre el carrers Flèming i Amador Romaní es faran els carrils de trànsit rodat d’igual amplada, ampliant també les voreres. El conjunt de l’encreuament quedarà elevat i es posaran dos passos de vianants. Nova senyalització, viària i horitzontal.

En el cas del carrer Sarrià de Ter amb Fossar, on hi ha la llar d’infants, es traurà el xamfrà i es crearà una vorera en forma d’orella, per eixamplar l’espai de vianants; es posarà un nou pas de vianants i es rebaixarà la vorera, que haurà de ser més ampla. La senyalització reflectirà que es tracta d’una zona de màxima precaució per la proximitat de la llar d’infants i l’institut.

La zona de l’escola Marquès de la Pobla per la part del carrer del Carme necessita fer un pas elevat redistribuir els aparcaments, reconfigurar les voreres, protegir els límits entre calçada i vorera. La senyalització nova en aquest espai recollirà la proposta dels Camins Segurs que han fet els alumnes del Consell d’infants aquest curs.

Darrera actualització: 05.06.2019 | 13:26