A punt l’agenda d’activitats del mes de desembre de la Biblioteca El Safareig de Capellades

Dimecres, 6 de desembre de 2017 a les 01:00

L’Agenda nadalenca d’aquest mes de desembre a la Biblioteca ha començat proposant una tarda de cinema i crispetes amb la projecció de “Ratatouille”, el dimarts 5 de desembre a les 6 de la tarda.

Aquest serà un mes solidari amb La Marató de TV3. Ja la setmana passada es va fer una xerrada sobre les malalties infecciones. Ara, el que es proposa és una venda de llibres de segona mà, a preus populars. Són llibres que han arribat a la biblioteca o bé duplicats o bé ja són més antics. Tots els diners que es recullin es donaran a La Marató. Encara sobre aquest tema, el dia 15 a la sala infantil hi haurà un Taller de punts de llibre de 6 a 7 de la tarda.

El dimarts 12 de desembre l’Hora del Conte tindrà gust de torrons, a partir de les 6 de la tarda, amb la Clara Gavaldà.

 El dijous 14 de desembre el Club de Lectura serà sobre el llibre de poesia “La Murga”, de la capelladina Montserrat Costas, a les 7 de la tarda.

A la mateixa hora a la sala d’actes el protagonisme serà la cuina, amb el capelladí Carles Alcover i l’Albert Marimon parlant sobre “Cuina fresca i lògica”.

Finalment, amb inscripció prèvia i amb un cost de 3 euros, es durà a terme un taller de làmpades amb fotografies per a adults o infants majors de 3 anys acompanyats.

Darrera actualització: 06.12.2017 | 09:48