A punt la revetlla de Sant Joan

Dijous, 20 de juny de 2019 a les 00:00

La celebració de la Festa de Sant Joan marca l’inici de l’estiu. A Capellades se celebrarà amb les propostes habituals de cada any.

Tot començarà a l’esplanada del Capelló, d’on se sortirà en bicicleta per anar a Igualada a buscar la Flama del Canigó, a dos quarts de 7 de la tarda. Mitja hora més tard sortiran amb la mateixa idea les persones que vulguin anar-hi en cotxe.

La tornada de cotxes i bicicletes s’espera a les 9 de la nit, quan es farà l’encesa de la Foguera. Seguidament s’iniciarà el sopar popular, amb tiquet previ, que es pot comprar per 9 euros al Jaç Roig o a l’estanc del carrer del Pilar. Aquesta és una proposta que arriba de la mà d’Endavant Anoia, AEMdeKP, Dimonis de Capellades i Eixam Roig.

Finalment, a les 11 i al pati de La Lliga, és prevista la Revetlla infernal, organitzada des de Dimonis de Capellades.

L’Ajuntament de Capellades recorda aquí els consells que cada any s’editen des de la Generalitat de Catalunya a l’hora d’encendre les fogueres i els petards, característics d’aquesta festa. Sobretot, cal aplicar el sentit comú i no deixar que els menors sols puguin manipular els petards i el foc.

Darrera actualització: 20.06.2019 | 09:20