Entrega de premis del Concurs Infantil de Pessebres

Dimarts, 21 de gener de 2020 a les 00:00

El diumenge 12 de gener s’ha fet l’entrega de premis del Concurs Infantil de Pessebres organitzat des dels Amics dels Pessebres de Capellades i de la Parròquia de Santa Maria de Capellades, amb el suport de l’Ajuntament de Capellades i les escoles Mare del Diví Pastor i Marquès de la Pobla.

A la presentació de l’acte es va agrair la participació a la gairebé trentena de nens i nenes en aquest concurs “no competitiu, fet per continuar amb aquesta tradició, que també es pot veure amb l’exposició de Pessebres que hi ha l’església, on enguany hi ha col·laborat pessebristes de Corbera de Llobregat, Capellades, i Vilanova d’Espoia”.

Seguint el procediment, el Jurat passa per les cases per valorar els pessebres. Els aspectes que es tenen més en compte, segons van detallar, són que el pessebre disposi de naixement, anunciata i reis; la presència de la molsa o elements vegetals com suro, pedres o terra i els materials utilitzats. També es té present les proporcions de les figures o els elements dins el pessebre, així com la il·luminació, la idea o disseny.

En el concurs es van proposar dues novetats per a la propera edició: que les persones guanyadores tinguin la possibilitat de muntar el pessebre a l’església de Santa Maria de Capellades el proper Nadal i que la participació s’ampliï fins a quart d’ESO.

Tots els participants van rebre el tradicional conte de Nadal i també uns obsequis del Monestir de Sant Benet de Montserrat. Els accèssits, per a Paula Riba i per als germans Torrens Monfort, van ser gentilesa de la parròquia. El tercer premi, per als germans Trepat Campoy, va ser de la família Aloy Carné. Les dues copes del segon premi –per a la Júlia Clemente- i del primer –per a Miquel Cantero- van ser de la família de Josep Mª Valls.

Darrera actualització: 21.01.2020 | 12:34