Nova edició del “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”

Dimarts, 16 de juliol de 2019 a les 00:00

Diumenge al matí Capellades es va sumar als actes que s’han celebrat a Catalunya del “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”.

Els banyistes de la Piscina Blava de Capellades van tornar a gaudir amb un inflable molt participat, fins l’una del migdia quan es va fer una parada per escoltar el missatge dels organitzadors del “Mulla’t”, qui de la mà de la Soraya Peláez van explicar que aquesta és una proposta que serveix per visibilitzar aquesta malaltia. Per la seva banda, la regidora d’Esports, Anna Xaus, va destacar la continuada participació de l’Ajuntament de Capellades en aquesta iniciativa, destinant-hi la recaptació de les entrades que es van vendre tot el matí de diumenge.

A l’una del migdia tothom es va agafar de les mans per fer el salt simbòlic a l’aigua, que es fa a totes les piscines de Catalunya.

Durant tot el matí també hi va haver una parada amb diferents productes de marxandatge. L’ampolla per a l’aigua va ser el primer que es va esgotar, però també van tenir molt bona acollida les tovalloles i les bosses de mà.

Darrera actualització: 16.07.2019 | 10:18

Imatges