Festes del Carrer a Capellades

Dimarts, 25 de juny de 2019 a les 00:00

Aquest divendres ha començat la celebració de les Festes del Carrer amb el pregó.

Des de la plaça Àngel Guimerà va sortir una cercavila fins la plaça on van ballar les alumnes de l’escola Dance&Fun, van fer figures els Falcons de Capellades i els Gegants i Gegantets de Capellades van fer el pregó d’inici. També va intervenir el regidor, Àngel Soteras, qui va agrair la tasca de tothom qui col·labora en aquestes festes i les ajuda a preservar.

Dissabte va començar al matí amb les paneres, en una fila de petits i petites precedits pels músics de la Banda de l’Escola de Música, que van sortir de la porta de la Ràdio fins l’església on se’ls va beneir els tortells.

Per la tarda va seguir la festa al Barri de les Bledes on es va treure ball primer al carrer del Call i després a la Piscina amb la música en directe de la Stretband.

Diumenge es va fer la festa infantil amb la Cia. Bufanúvols i el dilluns va continuar la celebració amb el barri més petit, el del Ruc. Pel matí una bona colla de músics van fer la cercavila de paneres fins l’església i tornar a la plaça Sant Miquel. Per la tarda, es va ballar al Pati de La Lliga.

Avui dimarts és el Barri del Gegant. Pel matí els Gegants de Capellades encapçalaran la fila de paneres fins l’església i per la tarda presidiran el ball que es farà a la plaça Àngel Guimerà.

Dimecres els protagonistes seran els Capgrossos de Capellades i els Capgrossos de les festes del carrer, que dins el Barri del Ninot ballaran a la plaça d’Espanya.

Dijous, darrer dia, és el Barri de les Places, esperant com està passant els darrers anys, omplir la plaça Catalunya de parelles de balladors i balladores.

Darrera actualització: 25.06.2019 | 13:47