Vols opinar sobre la Salut a Capellades?

Dilluns, 15 d'abril de 2019 a les 01:00

Amb aquest eslògan s’ha fet una convocatòria per a totes les persones que han volgut opinar sobre Salut a Capellades

Aquest és un estudi que ha engegat el Centre d’Atenció Primària i l’Agència de Salut Pública, en col·laboració amb l’Ajuntament de Capellades, per valorar quines són les coses que donen salut i benestar a la nostra vila. El projecte ha començat amb una primera part de quantificació i ara ha passat a la segona fase, on es demana la participació de tothom, contestant una enquesta.

Primerament s’ha fet dues reunions –una al matí i l’altra a la tarda- amb representants d’escoles, entitats, sector sanitari, institucions i altres, per informar sobre el projecte. Dijous es va fer aquesta trobada i es va repartir les bústies i les enquestes que es podran trobar per diferents espais de Capellades. També es pot fer per internet, a la pàgina web de l’Ajuntament de Capellades. Les bústies, amb imatges de diferents espais de la vila, han estat realitzades pels avis i àvies de Cal Ponet.

Es podrà participar a l’estudi, responent l’enquesta totalment anònima, fins al divendres 3 de maig. Seguidament es farà el buidatge de totes les respostes i quan estigui acabat es tornarà tota la informació en una trobada oberta a tothom qui vulgui conèixer quins són els elements que donen Salut a Capellades i les possibles propostes de millora.

Darrera actualització: 15.04.2019 | 19:14