Concurs de Pintura Ràpida Joan Campoy

Dimecres, 6 de març de 2019 a les 00:00

El proper dissabte 16 de març s’arribarà a la 32a. edició del Concurs de Pintura Ràpida Joan Campoy – Premi Capellades.

Seguint la línia dels darrers anys, hi ha dues categories diferents. D’una banda, hi ha el Premi Capellades, que aquest 2019 es dedicarà a la Bassa i el Museu Molí Paperer. El premi és de 400 euros.

D’altra banda, hi ha la categoria general, on es pot presentar una obra sobre qualsevol espai de la vila. El primer premi també és de 400 euros, el segon de 350 i el tercer de 300.

Les bases per participar-hi es poden descarregar aquí

A dos quarts de tres de la tarda el jurat, format per persones de reconeguda solvència artística, faran públic el seu veredicte i s’entregaran els premis.

Amb les obres participants es farà una exposició que es podrà visitar els dissabtes i diumenges, fins al 31 de març, als matins de 12 a14 hores i les tardes de 6 a 8.

El regidor de cultura, Àngel Soteras, destaca com “considerem que el nou format és un èxit i, per tant, el mantenim. Avançar el concurs a la vigília del Mercat Figueter ens permet que els pintors siguin molt més visibles i que puguin treballar més tranquils ja que no queden engolits pel brogit de la Fira. A més, el dia de la Fira l’exposició ja és visitable, la qual cosa és un al·licient més. D’altra banda, el Premi Capellades també és una novetat ja consolidada que valorem molt positivament: triant un indret diferent cada any, tenim noves perspectives sobre racons que sempre hem vist i que difícilment hauríem imaginat i la possibilitat, sempre sorprenent, de veure diferents artistes treballant el mateix tema simultàniament”.

Darrera actualització: 06.03.2019 | 12:07