Saló de la Infància de Capellades

Dijous, 20 de desembre de 2018 a les 00:30

El Saló de la Infància de Capellades es farà del 28 de desembre al 4 de gener cada tarda –de 16 a 20h- excepte el dia 31 que s’obrirà pel matí –d’11 a 13:30- i el dia 1 de gener que estarà tancat.

El Pavelló Poliesportiu de Capellades estarà ambientat sobre l’espai, amb tallers i activitats variades per cada dia. Per exemple el dia 28 es podrà fer el taller “Master Cheff – fem estrelles”, escoltar les nadales de la Coral Xeremell o el  “Taller de circ – desafiant la gravetat terrestre”.

Cada dia hi haurà estands de manualitat, pintures, jocs tecnològics i d’esports, però a banda també propostes concretes. El dissabte 29 el “Taller Mastercheff” serà de pizzes, l’escola Dance & Fun farà una Flashmob i el Mag Aizpi vindrà a fer un espectacle de màgia.

El diumenge 30 permetrà fer un taller amb els Falcons de Capellades, un altre per preparar fanalets per rebre al Patge Kamalú i Anells de Saturn des del “Master Cheff”.

El dilluns 31 s’obrirà en horari de matí i les activitats seran d’exterior. Així es podrà participar en els jocs de l’Esplai Aliret, acomiadar el Tió del Saló, fer el circuït ET amb bici –cal portar-la de casa- i descobrir el Parc de Bombers.

Després de descansar el dia 1 de gener les activitats es reprendran amb activitats diferents i col·laboració d’entitats.

El dimecres 2 de gener serà el torn dels Gegants, Gegantets i Capgrossos de Capellades, que compartiran estona amb els Patges, que visitaran el Saló per si algun nen o nena no ha pogut deixar les cartes el dia abans.

El dijous 3 l’activitat anirà a càrrec del Club de Rítmica i també tindrà la possibilitat de veure una ambulància per dintre.

El dijous –darrer dia de Saló- abans de tancar el Saló es rebrà la visita dels Dimonis de Capellades.

El preu de l’entrada de cada sessió és de 3 euros per als nens i nenes de 4 a 16 anys, que només poden entrar sols a partir dels 10 anys. L’acompanyant paga 1 euros i els menors de 3 tenen entrada lliure.

També es pot entrar gratuïtament comprant als establiments de Capellades Comerç. A partir del dia 21, per cada 20 euros de compra – es pot sumar tiquets de diferents establiments- es bescanvia per una entrada.

Darrera actualització: 20.12.2018 | 13:31