Un març ple d’activitats a la Biblioteca El Safareig de Capellades

Dimarts, 13 de març de 2018 a les 00:00

Aquest mes de març la biblioteca El Safareig ha organitzat un munt d’activitats per a totes les edats.

D’una banda, hi ha les propostes que es repeteixen cada mes, com ara el tastet del lot acabat d’arribar el primer dimarts de mes, i la lectura de contes del racó de les emocions que es fa cada divendres a les 6 de la tarda.

D’altra banda, aquest mes de març s’ha previst per als més petits diferents activitats. La primera va ser dimarts passat, en motiu del Dia de la Dona. La Lídia Clua va explicar, entre d’altres històries, “I va moure muntanyes”, un conte que recorda com amb determinació s’aconsegueixen moltes coses. Aquesta setmana, per als infants a partir de 4 anys, el dimarts es farà un nou Laboratori de Lectura: “El llop ha tornat”.

Aquesta activitat necessita inscripció prèvia. També per als petits aquesta setmana, el divendres 16 a les 6 de la tarda, es farà el segon Storyelling. En aquesta ocasió anirà a càrrec de l’Escola d’Anglès New Trends, que explicarà “The rabit and the carrot”. Encara per als més petits hi haurà una proposta especial. El dia 20 de març es farà una sessió especial de l’Hora del Conte e anirà adreçada especialment per als nens i nenes d’1 a 3 anys. La Clara Gavaldà explicarà “Animals de tots colors”.  Dins la Setmana Santa el dilluns i dimecres es farà un taller d’iniciació a la robòtica de 4 a 6 de la tarda, per a nens i nenes a partir de 9 anys, que necessita d’inscripció prèvia perquè les places són limitades. Finalment, també dins la Setmana Santa, el dimarts 27 s’ofereix una tarda de cinema amb la projecció de “Gru 3: el meu dolent preferit”.

Aquest mes de març també s’ha pensat una proposta per als més grans. Es tracta d’un taller de nutrició saludable que es podrà fer en dues sessions. La primera és aquest dimecres 14 de març, a les set de la tarda.

La nutricionista Núria Gabriel, donarà les claus per a una alimentació saludable. En aquest cas parlarà sobre “Aliments i depuració” per aprendre quin són els aliments que ajuden a mantenir la pròpia energia i depurar l’organisme correctament. El següent dimecres, 21 de març, es farà la sessió “Organitza el teu menú”, on fins i tot es planificarà l’esmorzar de tota una setmana.

Darrera actualització: 13.03.2018 | 10:58