Capgrossos de Capellades tanca la celebració del seu vintè aniversari

Dimarts, 19 de setembre de 2017 a les 00:00

Aquest dissabte Capgrossos de Capellades ha tancat la celebració del seu vintè aniversari amb l’espectacle “20 voltes al sol”.

La proposta va començar a la plaça Àngel Guimerà amb l’arribada del carro del sol, tirat per cavalls. Al llarg del recorregut van anar sortint les 4 parelles de l’entitat, acompanyades pels capgrossos de l’Agrupació de Colles Geganteres de Catalunya que simbolitzen les 4 estacions. A cada una de les 4 parades es van anar sumant més colles, en un espectacle que simbolitzava el pas del temps, 20 anys, des que es va crear Capgrossos de Capellades.

Finalment, totes les colles i el públic van arribar a l’auditori de la Font Cuitora, on es va fer una mostra de balls i el parlament del regidor de Cultura, Àngel Soteras, i la presidenta de l’entitat, Lídia Argelich. Soteras va recordar un dels moment àlgids de l’aniversari amb la cercavila que va portar prop de 500 capgrossets construïts pels nens i nenes de les escoles capelladines. Per la seva banda Argelich va agrair la participació i col·laboració de tothom.

Darrera actualització: 19.09.2017 | 11:19

Imatges