In Crescendo a Capellades per la Diada

Dimarts, 5 de setembre de 2017 a les 04:00

Tot a punt a Capellades per celebrar un any més la Diada. Els actes començaran el diumenge 10 de setembre a dos quarts de deu de la nit, amb el concert gratuït del grup vocal In Crescendo a la plaça de Catalunya.

In Crescendo es va fer famós en participar a la segona edició del programa de TV3 Oh Happy Day, poc després d’haver-se creat. Tal i com ells mateixos destaquen, “tenim una formació coral més aviat clàssica però gaudim arranjant i interpretant cançons modernes, portant-les al nostre terreny”.

Tota aquesta energia es podrà veure i gaudir aquest mateix diumenge a Capellades.

El dilluns 11 de setembre, tal i com és habitual de cada any, es començarà la jornada tot pujant a Miramar per penjar l’estelada. La sortida és a les 8 del matí a la plaça Verdaguer.

A dos quarts d’onze del matí començarà als Jardins de Mossèn Pere Ribot, a la Ronda del Capelló, un taller per fer volar estels. Anirà a càrrec de El Ventilador.

A les 11:30 començarà l’acte institucional, als mateixos jardins. Així, davant el pal masteler, primer s’hissarà l’estelada, amb el Cant de la Senyera, de la mà de la Coral Noves Veus.

Seguidament hi haurà el parlament institucional i, en acabar, un refrigeri per a tothom.

Per moltes raons aquesta és una Diada especial –afirma Àngel Soteras, regidor de cultura i Promoció Local-. La recuperació dels actes suspesos a la Festa Major pels atemptats de Barcelona i Cambrils, el concert i el taller d’estels, és tota una declaració d’intencions: res ni ningú pot destorbar la nostra convivència ni fer-nos distreure dels nostres objectius. En aquest sentit cal agrair la complicitat tant dels In Crescendo com dels del Ventilador per ajudar-nos a aconseguir-ho”.

Darrera actualització: 07.09.2017 | 18:38